Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η NVIDIA βάζει τέλος στην υποστήριξη 32-bit OS

*
Στις μέρες μας, όλο και λιγότερα συστήματα είναι βασισμένα σε 32-bit πλατφόρμες. Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο της λογικής ότι το hardware ωθεί την ανάπτυξη του software και το αντίστροφο, η NVIDIA ανακοίνωσε ότι η έκδοση 390 των drivers για τις κάρτες γραφικών της, θα είναι οι τελευταίοι για 32-bit λειτουργικά συστήματα Windows, Linux και FreeBSD. Έτσι λοιπόν, όσοι θέλουν να είναι συντονισμένοι με τις τεχνολογικές εξελίξεις, θα πρέπει να αναβαθμιστούν άμεσα, αν δεν το έχουν ήδη κάνει και το βασικότερο κέρδος δεν είναι άλλο από τη συνεχή τεχνική υποστήριξη. Εννοείται ότι κανένα παλαιότερο σύστημα δεν θα πάψει να δουλεύει, απλά για οτιδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, στο εξής η NVIDIA δεν θα έχει την παραμικρή υποχρέωση να εκδώσει το ανάλογο fix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*